KARIUSOVA NOĆNA MORA I DALJE TRAJE: / Trener ga ne želi, klub ga ne plaća, u sve se mora uplesti FIFA...

Image
Foto: AFP

'Stagnira, nedostaje mu motivacije i entuzijazma za utakmicu'

13.3.2019.
15:02
AFP
VOYO logo

Teško je reći što bi Loris Karius trebao napraviti da onog trenutka kada se umirovi ne ostane zapamćen kao golman čije su pogreške direktno utjecale na rezultat finala Lige prvaka i (njegov tadašnji klub) Liverpool ostavile na milost i nemilost kasnijim prvacima u dresu Real Madrida.

Engleska momčad ubrzo ga se odrekla te ga je posudila turskom Beşiktaşu na dvije godine. No, daleko od toga da njemački vratar ondje uživa. Naime, prema navodima The Timesa što ih prenosi portal 101greatgoals.com, Kariusovi predstavnici kontaktirali su FIFA-u prošlog mjeseca s tvrdnjom da 25-godišnjak nije primio plaću od listopada, odnosno da mu klub duguje više od milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krivac bez motivacije

Osim ovih problema, Karius ima još jedan, lako shvatljiv iz izjava trenera Şenola Güneşa. Izrečene su one nakon 3-2 pobjede protiv Konyaspora u kojoj je Karius bio na golu:

"On je krivac za primljene golove. Stagnira, nedostaje mu motivacije i entuzijazma za utakmicu. A tako je i od samog početka. Ne osjeća se dijelom ove momčadi, nismo to uspjeli riješiti i to je, naravno, djelomično i moja krivnja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nešto nije u redu, a nema niti sreće. Talentiran je, ali ne ide i imamo problem. Recimo to ovako, da još uvijek imam Tolgu (Zengina), on bi mi branio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo