KARIJERA OBILJEŽENA INCIDENTIMA: / Kranjčarov suigrač potjeran iz kluba nakon samo pet mjeseci

Image
Foto: AFP

'Zločesti dečko' engleskog nogometa još jednom je opravdao reputaciju. Nakon samo pet mjeseci Joey Barton (34) je raskinuo ugovor sa škotskim velikanom Celticom.

10.11.2016.
23:24
AFP
VOYO logo

Bartonova je karijera obilježena nizom incidenata, a u istom je stilu nastavio i u Škotskoj. U rujnu se na treningu sukobio sa suigračem Andyjem Hallidayjem zbog čega je suspendiran na šest tjedana. Škotski nogometni savez je, pak, protiv njega pokrenuo istagu zbog ilegalnog klađenja i prijeti mu dugotrajna suspenzija.

Bio i u zatvoru

Barton je ljetos došao u Rangers kao veliko pojačanje koje je trebalo vratiti klubu stari sjaj, a u tome mu je trebao pomoći i naš Niko Kranjčar koji je igrao s njim i u QPR-u. No, Barton je vrlo brzo upao u probleme s ponašanjem, a Kranjčar se teško ozlijedio, tako da trener Mark Warburton u ovom trenutku nema na raspolaganju nijednog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barton je tijekom karijere igrao za Manchester City, Newcastle United, QPR, Olympique Marseille i Burnley. Karijeru su mu obilježili brojni incidenti, a dva puta je bio osuđen zbog nasilja. Proveo je i 77 dana u zatvoru zbog incidenta u centru Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo