Izjava koja će oduševiti i Realove i Barçine navijače

Aitor Karanka, pomoćnik Josea Mourinha na klupi madridskog Reala, tvrdi da se njegovi nogometaši neće isključivo braniti u sutrašnjem El clasicu protiv Barcelone na Nou Campu.

20.4.2012.
22:18
VOYO logo

"Napadali smo mi i u prijašnjim dvobojima protiv Barcelone. Nećemo izaći na teren i gledati samo kako da obranimo svoj gol. Bit će to utakmica koja će nalikovati našim prethodnim derbijima na Nou Campu, u kojima smo uspijevali zabijati golove i završavati utakmice remijima", rekao je Karanka nastavivši:

"U subotnju utakmicu ući ćemo s istim pristupom Riječ je o trima važnim bodovima, no i nakon ove utakmice pred nama su za odigrati još četiri dvoboja: izgubili mi, remizirali ili dobili Barcelonu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je Karanka naglasio da Realovi nogometaši ne razmišljaju o uzvratnom dvoboju polufinala Lige prvaka koji ih čeka iduće srijede, te da momčad nije iscrpljena minhenskom utakmicom prošlog utorka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fokusirani smo u ovom trenutku isključivo na subotnju utakmicu. Ne mislimo ni na što drugo."

"Jesmo li umorni? Bilo je suspenzija, ozljeda i trenerskih rošada. Čak i da nije, za utakmicu kakva nas čeka u subotu ne postoji opravdanje kao što je iscrpljenost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo