Kapetan Vatrenih otkrio zasto nikad nije zaigrao za Real Madrid

15.12.2014.
20:19
VOYO logo

Darijo Srna zastitni je znak Sahtara iz Donjecka. Kapetan hrvatske reprezentacije u ukrajinskom prvaku igra vec 11 sezonu, i kako sad stvari stoje, vjerojatno ce u Donjecku i zavrsiti karijeru. Srna je za emisiju "Moja igra" ukrajinskog sportskog kanala Futbol otkrio zasto nikada nije otisao u Real Madrid, te sto misli o igracu Hajduka Artemu Milevskom.

"S Milevskim sam osobito blizak, iako smo bili veliki rivali kada je igrao za Dinamo Kijev. Za vrijeme nasih medusobnih susreta, znali smo se posvadati i vise puta, ali nakon zavrsetka smo si uvijek pruzili ruku, i ostali smo prijatelji do danas. Kada sam razgovarao s ljudima iz Hajduka, kazao sam da ne sumnjaju u njega, da ga odmah uzmu, jer kad on dode na 40 posto svojih mogucnosti, biti ce najbolji u ligi. Tako je i bilo", objasnjava Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/IYkFcywSGJs

Milevski cim je dosao u Split, postao je miljenik Torcide. Uz to, Milevski je izbacio neke svoje lose navike, poceo jace trenirati, i sad igra sjajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od kada je dosao u Split, promijenio se, poceo jace trenirati, i bolji je igrac. Ali, moram istaknuti da je o njemu ispricano previse lazi. Popijes jednu pivu, poio si ih sedam. Ili, zapalis tri cigarete, to se pretvori u tri kutije. Previse je lazi isipricano o njemu. Ali, znam samo jedno. On je odlican nogometas, i ako nastavi ovako trenirati i napredovati, uskoro ce se vratiti u ukrajinsku reprezentaciju", hvali Srna Milevskog.

Kapetan Vatrenih je u razgovoru i otkrio zasto nikada nije zaigrao za Real Madrid. Iako su ga Kraljevi htjeli vidjeti na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je cudna prica. Naime, mene je u Madrid zvao Bernd Schuster, a kad je on bio trener u Sahtjeru, nisam se bas naigrao. Stoga, nisam htio prihvatiti taj poziv. I nije mi zao, nikad nisam pozalio sto sam ostao u Sahtjeru. Znate zasto? Jer, kad sam igrao protiv Brazila na otvaranju SP-a ovoga ljeta, na toj utakmici su igrala samo dva igraca iz Reala. Modric i Marcelo. A znate koliko ih je bilo iz Sahtara? Cetvorica! Bernard, Fernandinho, Willian i ja. To sve govori o Sahtjoru. A uz to, za mene je Donjeck puno vise od nogometa", istice Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo