KAPETAN RIJEKE NE SLAŽE SE SA CVITANOVIĆEM: / 'Uvjeti su bili nenormalni, a teren je bio tvrd kao kamen'

Image
Foto: s, Nel Pavletic/PIXSELL

"Imaš na sebi pet majica, kapu, rukavice, ali kad ta bura puše", rekao je Bradarić

25.2.2018.
20:22
s, Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan Rijeke Filip Bradarić nije se složio s izjavom trenera i igrača Dinama koji su smatrali da je teren bio dobar i da se derbi 23. kola Prve HNL trebao održati.

"Stvarno danas uvjeti nisu bili za igru. Mislim da nikome nije u interesu da se igra samo da bi se odigralo, interes je svima, a ponajprije gledateljima da gledaju pravi derbi, a danas stvarno nisu bili uvjeti za igru", rekao je Bradarić za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TRENER MODRIH MARIO CVITANOVIĆ RAZOČARAN ZBOG DOGAĐANJA U RIJECI: ‘Oni nisu htjeli igrati, teren je bio dobar’DINAMO NEGODOVAO ZBOG ODGODE DERBIJA: Evo kako je službeni delegat objasnio što se događalo na Rujevici

Cvitanović je izjavio kako su njegovi igrači normalno trenirali i da se moglo igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka je razumna

"Teren je na jednom dijelu, tamo kod gostujućih navijača bio zaleđen, tvrd kao kamen. I sada je evo vjetar pojačao, ponovno je počelo lediti. Odluka je razumna, svi želimo igrati u ovakvoj utakmici, o tome uopće nema raspravljanja, ali svi mi igramo iz gušta, a ne da to odradimo reda radi", rekao je kapetan aktualnog prvaka Hrvatske pa nastavio:

"Morali smo odraditi trening, izašli smo, ali i za trening su uvjeti bili nenormalni. Imaš na sebi pet majica, kapu, rukavice, ali kad ta bura puše, izuzetno je teško uopće trčati, a kamoli nešto drugo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo