ZAVRŠENA PRIČA

[FOTO] KAPETAN PSG-A RASTUŽIO MILIJUNE NAVIJAČA DILJEM SVIJETA: Njegove riječi itekako imaju težinu i sve objašnjavaju

‘Teško je sada reći nešto pametno, teško će biti zaspati, ali…’

Kapetan PSG-a Thiago Silva osam godina je nosio dres francuskog kluba, ali ponovno je ostao bez toliko željenog trofeja Lige prvaka.

Profimedia

TKO JE OVAKVO ŠTO UOPĆE I MOGAO POMISLITI? ‘Da sam to nekome rekao prije dvije godine, nitko mi ne bi vjerovao’

‘Želim igrati još tri ili četiri godine i želim igrati za brazilsku reprezentaciju na SP 2022.’

“Ovo mi je zadnja utakmica u dresu PSG-a i žao mi je zbog naših navijača. Želim igrati još tri ili četiri godine i želim igrati za brazilsku reprezentaciju na SP 2022. u Kataru. Vratit ću se u Pariz u nekoj drugoj ulozi”, rekao je 35-godišnji Thiago Silva.

“Mislim da smo uradili sve što je bilo moguće da dobijemo utakmicu. Stvorili smo pet ili šest šansi, a oni dvije ili tri. No, oni su uspjeli postići gol. Teško je sada reći nešto pametno, teško će biti zaspati, ali treba istaknuti dobre stvari koje smo uradili ove sezone i atmosferu koju smo stvorili u momčadi”, izjavio je veznjak PSG-a Ander Herrera.

Profimedia

‘Normalno je da smo razočarani’

“Normalno je da smo razočarani, jer kad ste u finalu onda želite pobijediti. No s druge strane, svi smo ponosni na ovu momčad, na zajedništvo koje smo stvorili i sada se moramo fokusirati na novu sezonu i što možemo popraviti”, zaključio je veznjak PSG-a Marquinhos.

Povratak na Net.hr