Kapetan Cityja ispalio biser dana

13.3.2014.
8:41
VOYO logo

"Ništa nam nije ostalo u našem tanku, dali smo stvarno sve od sebe u ovoj utakmici. Imali smo prilike da i ranije postignemo gol što bi promijenilo utakmicu. Protiv najboljih momčadi morate iskoristiti čak i one polu-prilike koje vam se ukažu. Moram reći da u ove dvije utakmice i nisam vidio neku veliku razliku između nas i Barcelone. Lionel Messi je izvanredan nogometaš, ali osim njega i nema velike razlike između Barcelone i nas", rekao je Kompany. A kao da to nije mala razlika, odnosno sasvim je dovoljna, pa možda ak i prevelika.

Spomenuo je jednu situaciju iz drugog poluvremena kada je loš francuski sudac Stephane Lannoy trebao dosuditi kazneni udarac za njegovu momčad, ali ne i dvije iz prvog dijela kada sudac nije dosudio penal za Barcelonu i neopravdano joj je poništio gol Neymara zbog zaleđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudac nije dosudio čisti penal za nas nakon prekršaja nad Edinom Džekom. U ovome natjecanju se samo pobjednici pamte, ali nama je ovo tek treća sezona u Ligi prvaka. S igrom koju smo prikazali ove sezone pokazali smo da se nemamo razloga ikoga bojati iduće sezone. Doći će i naše vrijeme", optimistički je zaključio Kompany.

Na drugoj strani utakmicu je prokomentirao Xavi Hernandez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=TMF6Ibza6vUZqgmv

"Povremeno je Manchester City igrao dobro. Oni su dobra momčad, ali mi smo kontrolirali utakmicu. Ostvarili smo zacrtani cilj i plasirali se u četvrtfinale. Jasno da smo sretni zbog toga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo imali dobar posjed lopte. Bili smo dovoljno strpljivi. Mi možemo igrati ovako kao večeras, ali možemo igrati i na druge načine. Želio bih se zahvaliti našim navijačima, bili su senzacionalni i kreirali su stvarno krasnu atmosferu na stadionu", rekao je Xavi.

Nakon što je PSG na Parku prinčeva pobijedio Bayer Leverkusen 2:1 u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, u oba tabora bili su zadovoljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je u ovom paru bilo odlučeno već u prvoj utakmici u Leverkusenu, koju su francuski prvaci dobili s 4-0. Bayer se u uzvratnoj utakmici predstavio u puno boljem svjetlu, što je apostrofirao i njegov finski trener Sami Hyypiä.

"Nadam se da će se svi složiti da smo pokazali dobru igru u ovoj utakmici. Nitko nije vjerovao u nas, ali ja sam vrlo zadovoljan našom predstavom i trudom koji je moja momčad demonstrirala u Parizu. Držim da možemo otići iz Pariza visoko uzdignute glave", rekao je Hyypiä.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG-ov brazilski branič Marquinhos bio je posebno sretan jer je zabio glavom nakon kornera prvi gol za domaćine u 13. minuti i poravnao na 1-1, nakon što je Sam doveo goste u vodstvo u 6. minuti, također s udarcem glavom. Konačnih 2:1 za PSG postavio je Lavezzi u 53. minuti.

"Za mene se sve odvijalo jako dobro. Ne samo da sam bio u početnoj postavi nego sam dokazao da mogu i zabiti gol. Ipak, moramo popraviti neke detalje u našoj obrambenoj igri. Očito da moramo napornije raditi kako bi sačuvali našu mrežu netaknutom", rekao je Marquinhos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo