KAOS U BARCELONI DOSEGNUO JE VRHUNAC: / Bartomeu odstupio s mjesta predsjednika, odlazi i cijeli izvršni odbor

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Njegovi su potezi mnogima bili nelogični, a najbolji igrač Barcelone Lionel Messi otvoreno je govorio da mu se ne sviđa kako on vodi klub

27.10.2020.
20:18
Profimedia
VOYO logo

Josep Maria Bartomeu nije više predsjednik Barcelone. Bartomeu i cijeli izvršni odbor Barcelone odstupili su s funkcija nakon što su navijači pokušali pokrenuti peticiju kojom su se protivili njegovom ostanku u klubu. Referendum se trebao održati 1. i 2. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, još jučer govorio je da nema šanse da će napustiti klub.

“Tražili smo od vlasti da referendum bude 15. i 16. studenog, ali to je odbijeno i pričekat ćemo formalni odgovor katalonske vlade prije bilo kakvih odluka. Kada dobijemo taj odgovor, ponovno ćemo razgovarati, proces mora biti završen”, rekao je Bartomeu te poručio kako ne planira odstupiti s dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema razloga da podnesem ostavku. Ovo je jako odgovorno i nije dobro vrijeme za napuštanje kluba i njegovo prepuštanje menadžerima”, rekao je jučer Bartomeu.

Loša politika kluba i rezultati

Njegovi su potezi mnogima bili nelogični, a najbolji igrač Barcelone Lionel Messi otvoreno je govorio da mu se ne sviđa kako on vodi klub. Barcelona je u rezultatskoj krizi, a ni Gerard Pique nije se libio javno izraziti nezadovoljstvo situacijom u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je htio ovog ljeta napustiti Barcelonu, poslao je to i službeno predsjedniku, ali nije mu se želja ostvarila jer ga je Bartomeu odlučio zadržati. Godinama je davao previše novca za igrače koji se nisu uklapali u igru Barcelone, najbolji primjer je Griezmann koji je od zvijezde u Barceloni postao ispodprosječan napadač.

Zasigurno će ovakav scenarij razveseliti navijače, a njegov nasljednik još uvijek nije poznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo