KAOS NA POLJUDU NAKON KATASTROFALNOG PORAZA: / Navijači se probili na teren i napali igrače, htjeli upasti u ložu

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Tribine su kroz utakmicu postajale sve glasnije u zvižducima, a sve je eskaliralo na kraju

18.7.2019.
22:18
Screenshot
VOYO logo

Splitski Hajduk učinio je ono za što se mislilo da je nemoguće. Prosuli su prednost od 2:0 iz prve utakmice, izgubili su na Poljudu pred više od 18 tisuća ljudi 1:3 od Gzira Uniteda i oprostili se tako od Europske lige već u prvom pretkolu.

Image
NEVJEROJATAN POGODAK KONEA: /

Splićani će još dugo pamtiti ove eurogolove družine s Malte; u potpunosti posramili hajdukovce

Nakon katastrofalnog poraza, jednog od najgorih u povijesti hrvatskog nogometa navijači sa sjeverne tribine uletjeli su na teren, a neki od njih pokušali su upasti i u ložu u kojoj je sjedilo vodstvo Hajduka. Navijači su htjeli napasti igrače, ali ih je pritom spriječila policija. Pogledajte video Dalmatinskog portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podcijenili protivnike

Maltežani su od početka izgledali impresionirano, a Hajduk je to iskoristio. U prvih nekoliko minuta Hajduk je nizao prilike, a u sedmoj minuti jednu je i realizirao. Josip Bašić dao je odličnu povratnu loptu za Bassela Jradija koji je sigurno realizirao te su svi mislili da je tu priči na Poljudu kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali daleko je to bilo od kraja. Hajduk je u prvom poluvremenu propustio nekoliko prilika za povećanje vodstva, a njihov mekani pristup kaznili su Maltežani u drugom dijelu. Jefferson je u 57. minuti skočio između dvojice Hajdukovih stopera te ušutkao navijače Hajduka.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siniša Oreščanin brzo je reagirao zamjenama. Ušli su Jurić i Juranović umjesto Tahiraja i Dolčeka, no ubrzo je uslijedio još jedan šok. u 69. minuti pogodio je Kone volej kakav se viđa samo na videoigricama i unio paniku u redove Hajduka. Gurnuo je Hajduk na rub ispadanja u utakmici u koju su Bili došli samo odraditi.

Salve zvižduka preplavile su Poljud s tribina, a šest minuta sudačke nadoknade bile su preduge za Bile. Kone je na samom kraju utakmice potegnuo još jednom i još jednom pogodio u same rašlje Dukinih vrata za šokantnu pobjedu i veliko razočaranje na Poljudu koje uistinu nitko nije očekivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Osijek za tjedan dana

Od 2. pretkola kreće Osijek kojeg očekuje sofijski CSKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugarski sastav je u prvom susretu u Sofiji pobijedio Titograd sa 4:0, a potom u uzvratu u Podgorici odigrao bez golova i tako obranio veliku prednost iz prve utakmice.

Prva utakmica 2. kola bit će odigrana u Sofiji 25. srpnja, a uzvrat u osječkom Gradskom vrtu na rasporedu je 1. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo