KAO GROM IZ VEDRA NEBA: / Allardyce podnio ostavku! 'Nije bilo lako donijeti ovu odluku'

Image
Foto: AFP, JOE KLAMAR

Dva dana nakon kraja sezone engleski nogometni stručnjak Sam Allardyce (62) napustio je kormilo premierligaša Crystal Palacea najavivši odlazak u mirovinu.

23.5.2017.
23:53
AFP, JOE KLAMAR
VOYO logo

Allardyce je stigao na Selhurst Park koncem prošle godine potpisavši ugovor do srpnja 2018. godine. Njegov zadatak bio je sačuvati londonski klub u elitnom društvu i u tome je uspio. Crystal Palace je na koncu osvojio 14. mjesto sa 41 bodom, sedam više od zone ispadanja.

NJIHOVA LICA REKLA SU SVE: United šokiran krvavim činom u svome gradu! Rooney predvodio minutu šutnje

Svi u klubu bili su zadovoljni igrom i rezultatima

Svi u klubu bili su zadovoljni igrom i rezultatima koje je momčad ostvarila i Allardyceova ostavka je šokirala čelnike kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo lako donijeti ovu odluku, međutim dobro sam o svemu razmislio. Napuštam Crystal Palace i nemam nikakve ambicije preuzeti neki drugi klub. Iza mene je pet sjajnih mjeseci provedenih na Selhurst Parku. Uživao sam svake minute," kazao je Allardyce.

Korupcijska afera

Tijekom karijere je vodio niz klubova, a kratko je bio i izbornik engleske reprezentacije. Za kormilom "Gordog Albiona" zadržao se 67 dana nakon čega je podnio ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povukao se nakon što su ga novinari Telegrapha ulovili u korupcijskoj aferi. Allardyce je novinarima maskiranima u biznismene s Dalekog istoka pristao davati savjete oko transfera igrača i konzultantsku uslugu htio naplatiti više od pola milijuna eura. Nakon što je otvorena istraga u rujnu prošle godine je podnio ostavku.

Vodio je Sunderland, West Ham, Blackburn, Newcastle United, Bolton...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo