KAO DA NIJE NI BILO ODMORA: / Počelo hrvatsko prvenstvo, Inter nakon 12 godina startao pobjedom

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

U prvoj utakmici nove sezone hrvatskog prvenstva nogometaši Intera su u Zaprešiću svladali vinkovačku Cibaliju s 3-1 (1-1).

14.7.2017.
22:13
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Vinkovčani su poveli u 23. minuti nakon odlične akcije koju je završio Marko Pervan, postigavši prvi pogodak u novoj sezoni nadmetanja hrvatskih nogometnih prvoligaša. Međutim, uslijedio je preokret koji je Interu donio prvu pobjedu na startu prvenstva nakon punih 12 godina čekanja.

Blažević dvostruki strijelac

Domaći su uspjeli izjednačiti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, a siguran realizator bio je Jakov Puljić. U drugom poluvremenu je pobjedu Zaprešićanima donio dvostruki strijelac Ivan Blažević koji je prvi pogodak postigao u 57. minuti, a drugi put je mrežu Vinkovčana zatresao u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu su na rasporedu dvije utakmice: Dinamo na Maksimiru dočeku Istru 1961 od 19 sati, a od 21 sat će na Rujevici aktualni prvak Rijeka ugostiti Slaven Belupo. Prvo kolo će biti zaključeno u nedjelju kad će Lokomotiva od 19 sati ugostiti Hajduk na Maksimiru, a Osijek i novi prvoligaš Rudeš će utakmicu u Gradskom vrtu započeti u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo