VIDEO: / Niko Kovač dobio zabrinjavajuću poruku iz Njemačke

Reprezentacije Njemačke i Kameruna odigrale su 2-2 u prijateljskoj utakmici u Mönchengladbachu, u sklopu priprema jednih i drugih za nastup na Svjetskom prvenstvu.

2.6.2014.
8:28
VOYO logo

Iz razloga što je Njemačka jedan od favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva u Brazilu. Ali, moćnoj Njemačkoj se ovoga puta suprostavila neugodna i žilava reprezentacija Kameruna.

Iako je Njemačka u prvom poluvremenu puno više tražila pogodak, i Kamerunci su imali svojih prilika. Mreže su mirovale sve do 62. minute, kada je Kamerun, koji će biti suparnik Hrvatskoj u skupini na Svjetskom prvenstvu, stigao do vodstva. Weidenfeller je obranio udarac Samuela Eto'a, ali su gosti odbijenu loptu opet ubacili pred gol gdje ju je Eto'o manirom rasnog strijelca skrenuo u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka je uzvratila s dva pogotka u razmaku od 66. do 71. minute. Prvo je Thomas Müller poentirao glavom nakon odličnog ubačaja Jeromea Boatenga s desne strane.

Lukas Podolski, koji je upisao svoj 113. nastup u dresu ''elfa'', odlično je s lijeve strane ubacio loptu pred gol gostiju gdje ju je Andre Schürrle lakoćom iz blizine pospremio u praznu mrežu za vodstvo Njemačke 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x1xy8n2

U 78. minuti, ponovno su se radovali gostujući navijači na tribinama. Za konačnih 2-2 zabio je Choupo-Moting niskim udarcem s lijeve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo nam je važno ovdje ostvariti dobar rezultat, uvijek je lijepa prilika protiv Njemačke pokazati kvalitetu. Mi smo to i učinili. Međutim, nama je bitno ono što će biti 13. lipnja kada je utakmica s Meksikom. Tamo moramo pokazati koliko vrijedimo", rekao je kratko nakon utakmice kamerunski izbornik Volker Finke.

Belgija je u Solni pobijedila domaću Švedsku s 2-0. Romelu Lukaku doveo je goste u vodstvo odličnim udarcem s više od 20 metara u 34. minuti. Eden Hazard u 78. minuti je izmijenio dupli pas s De Bruyneom, te poentirao niskim udarcem desnom nogom s ruba kaznenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Šveđane nije zaigrao ozlijeđeni Zlatan Ibrahimović.

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država popravila je raspoloženje uoči nastupa u Brazilu pobjedom u New Jerseyju protiv Turske 2-1. Golove za domaću selekciju zabili su branič Fabian Johnson u 26. minuti i Clint Dempsey u 52. Utješni gol za Tursku, koja se nije plasirala na svjetsku smotru, zabio je Inan iz kaznenog udarca u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska i Paragvaj odigrali su u Nici 1-1. ''Tricolore'' je do vodstva u 82. minuti doveo Antoine Griezmann, koji je ušao u igru u nastavku. Zabio je lijepim udarcem iskosa s lijeve strane. Bio je to njegov treći nastup i prvi gol za reprezentaciju. U 89. minuti, gosti su ipak izjednačili. Rojas je ubacio loptu iz slobodnog udarca, a strijelac glavom je bio Caceres koji je nadvisio domaće obrambene igrače.

SAD – Turska 2-1 (Johnson 26, Dempsey 52 / Inan 90 – 11 m)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka- Kamerun 2-2 (Müller 66, Schürrle 71 / Eto'o 62, Choupo-Moting 78)

Švedska – Belgija 0-2 (Lukaku 34, Hazard 78)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska – Paragvaj 1-1 (Griezmann 82 / Caceres 89)

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo