KAMERE SVE SNIMILE: / Njegov narcisoidni karakter ponovno je izašao na vidjelo

Image
Foto: AFP
25.9.2015.
8:59
AFP
VOYO logo

Ništa čudno kad je Ronaldo u pitanju, rekli bi smo. I onda kada Real pobijedi, kao što je to bio slučaj u srijedu na večer kada su Kraljevi s 1:2 slavili kod Athletic Bilbaoa uz sjajnu partiju Matea Kovačića. Naravno, Španjolci su jedva dočekali takvo ponašanje Portugalca i odmah su preveli što je to on govorio sebi u bradu.

Uglavnom, spominje nešto velike nužde, ali nikome nije jasno zbog čega. Iako, kad samo malo promislimo vrlo lagano možemo doći do zaključka. Ronaldo u ovom srazu nije zabio, a uz to bio je potpuno nevidljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

A on kad nije u prvom planu, kad ne zabija, kad mu svjetla reflektora na otvorenoj sceni uzme netko drugi, on je ljut, njegov ego tad dolazi do izražaja i narcisoidnost ispliva na površinu u svojem punom obliku.

On ne slavi pogotke ako sam ne zabije

Pa se čovjek ljuti kad mu se suigrači vesele nakon gola, Portugalcu nije bilo po volji niti kad je Gareth Bale zabijao, a on nije. Jednostavno, nije slavio pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije slavio gol niti kad je Ramos zabio nakon što je Modrić ubacio iz kornera u finalu Lige prvaka 2014. godine protiv Atletico Madrida za 1:1. Čak štoviše, znao se i ljutit kad su mu suigrači zabili, a nisu tu posljednju loptu dali njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobri stari narcisoidni Ronaldo

Navijači to vide, navijači to pamte i nije niti malo čudno zašto su prošle sezone navijači Reala znali Portugalca počastit zvižducima.

Naravno, zvižduke je zaslužio i zbog one svoje raskošne proslave rođendana samo nekoliko sati nakon teškog poraza od Atletico Madrida. Kako bilo, Ronaldo ponovno počinje pokazivati otvoreno negodovanje i svoj narcisoidni karakter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobri stari Ronaldo, rekli bi smo...

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo