Kod Ronalda ništa novo

KAMERE SVE SNIMILE: Njegov narcisoidni karakter ponovno je izašao na vidjelo

Najbolji igrač Real Madrida Cristiano Ronaldo ponovno je u centru pažnje medija i navijača nakon što je travnjak San Memesa nakon posljednjeg sučevog zvižduka napustio smrknutog lica, a uz to je nešto sebi psovao u bradu.

Ništa čudno kad je Ronaldo u pitanju, rekli bi smo. I onda kada Real pobijedi, kao što je to bio slučaj u srijedu na večer kada su Kraljevi s 1:2 slavili kod Athletic Bilbaoa uz sjajnu partiju Matea Kovačića. Naravno, Španjolci su jedva dočekali takvo ponašanje Portugalca i odmah su preveli što je to on govorio sebi u bradu.

Uglavnom, spominje nešto velike nužde, ali nikome nije jasno zbog čega. Iako, kad samo malo promislimo vrlo lagano možemo doći do zaključka. Ronaldo u ovom srazu nije zabio, a uz to bio je potpuno nevidljiv.

000_dv2043040

A on kad nije u prvom planu, kad ne zabija, kad mu svjetla reflektora na otvorenoj sceni uzme netko drugi, on je ljut, njegov ego tad dolazi do izražaja i narcisoidnost ispliva na površinu u svojem punom obliku.

On ne slavi pogotke ako sam ne zabije

Pa se čovjek ljuti kad mu se suigrači vesele nakon gola, Portugalcu nije bilo po volji niti kad je Gareth Bale zabijao, a on nije. Jednostavno, nije slavio pogodak.

Nije slavio gol niti kad je Ramos zabio nakon što je Modrić ubacio iz kornera u finalu Lige prvaka 2014. godine protiv Atletico Madrida za 1:1. Čak štoviše, znao se i ljutit kad su mu suigrači zabili, a nisu tu posljednju loptu dali njemu.

Dobri stari narcisoidni Ronaldo

Navijači to vide, navijači to pamte i nije niti malo čudno zašto su prošle sezone navijači Reala znali Portugalca počastit zvižducima.

Naravno, zvižduke je zaslužio i zbog one svoje raskošne proslave rođendana samo nekoliko sati nakon teškog poraza od Atletico Madrida. Kako bilo, Ronaldo ponovno počinje pokazivati otvoreno negodovanje i svoj narcisoidni karakter.

Dobri stari Ronaldo, rekli bi smo…

Povratak na Net.hr