KAMERA UHVATILA RAKITIĆA NA TRIBINAMA CAMP NOUA: / Ova bi vas slika Vatrenog mogla itekako rastužiti

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije konkurirao za sastav Barcelone na ovoj utakmici

25.9.2019.
12:57
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Barcelona je u utorak u šestom kolu španjolskog nogometnog prvenstva na Camp Nouu uz podosta muke svladala Villarreal s 2:1.

Treću ovosezonsku pobjedu branitelju naslova španjolskog prvaka donijeli su Francuz Antoine Griezmann i Brazilac Arthur. Griezmann je u šestoj minuti postigao pogodak glavom na ubačaj Lea Messija, koji je odigrao samo prvo poluvrijeme. U 15. minuti je Arthur snažnim udarcem s više od 25 metara pogodio desni gornji kut gostujućih vrata za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Santi Cazorla je u 44. minuti sa slične udaljenosti poslao loptu pod gredu i svladao Marc-Andreu ter Stegena za konačnih 2-1. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije konkurirao za sastav Barcelone na ovoj utakmici. Tužna je to priča s Rakitićem koji je do jučer bio standardni član prve postave Barcelone, a danas je eto na margini. Da mu zaista nije svejedno i da mu nedostaje prijašnji status, vidjelo se nedavno kada je zbog nesređene situacije u klubu morao odbiti poziv u reprezentaciju. A sada ga je na utakmici s Villarrealom uhvatila kamera i to s prilično tužnim izrazom lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić gotovo sigurno neće dobivati previše prilika ove sezone, a trener Ernesto Valverde to je objasnio ovako: "Stvar je u tome što imam puno igrača na sredini terena. Velika je konkurencija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo