KALINIĆ ZABIO 15. LIGAŠKI GOL SEZONE: / Vatreni napadač opet je Fiorentinin junak

Image

Nogometaši Fiorentine preokrenuli su rezultatski manjak i upisali 3-2 pobjedu protiv Lazija u prvoj utakmici 36. kola talijanskog prvenstva.

13.5.2017.
20:32
VOYO logo

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije upisao je petnaesti ligaški gol ove sezone nakon što je u 73. minuti najbolje iskoristio jedan odbijanac. U igru je Kalinić ušao samo osam minuta ranije kada je rimski sastav još bio u prednosti ostvarenoj pogotkom kojeg je zabio Diao Keita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nju je anulirao Babacar u 67., a tri minute nakon Kalinićevog pogotka autogol je zabio Lombardi. Konačan rezultat postavio je Murgia u 81.

Kalinić je ovim pogotkom prekinuo niz od četiri susreta u Seriji A u kojima je nastupio i propustio se upisati među strijelce. Pridodaju li se tome i dvije utakmice kroz koje je odrađivao kaznu zbog crvenog kartona, jasno je da je ligaški post trajao dugo. Točnije, od 19. ožujka kada je zabio Crotoneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici dana Atalanta i Milan su odigrali 1-1. Andrea Conti je u 44. minuti zabio za vodstvo domaćina nakon pogreške vratara Gianluigija Donnarumme kojem je lopta ispala iz ruke. Izjednačio je Gerard Deulofeu tri minute prije kraja ogleda u kojem je Mario Pašalić za goste igrao do 76. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo