OGLAS

'KAKVE VI GLUPOSTI GOVORITE?': / Trener Rijeke poručio svima da dobro pogledaju snimku utakmice

Image

Nogometaši Rijeke i Dinama podijelili su bodove nakon 90 minuta derbija na Rujevici koji je završio rezultatom 1-1.

8.4.2017.
21:23
VOYO logo

U komentaru utakmice za Arena Sport nakon ogleda Kek se nije složio s konstatacijom da je Rijeka u 87. minuti, prije Soudanijevog gola, 'imala' sedam bodova prednosti i naslov u džepu.

Image
SPEKTAKL NA RUJEVICI OPRAVDAO OČEKIVANJA: /

Nakon uvodnog 'ludila' Rijeke, Soudani velemajstorskim škaricama šokirao domaćina

Image
SPEKTAKL NA RUJEVICI OPRAVDAO OČEKIVANJA: /

Nakon uvodnog 'ludila' Rijeke, Soudani velemajstorskim škaricama šokirao domaćina

"Kakve gluposti Vi govorite? Kako, kad je 27 bodova još do kraja u igri? Odigrali smo dobru utakmicu, no nismo iskoristili sve šanse koje su nam se nudile. Kroz igru smo stvorili niz dobrih prilika, no presjecao nam se ritam. Mi moramo igrati agresivno, bili smo dominantni, no Dinamo ima kvalitetu da jednim udarcem odgovori", kazao je Kek ustvrdivši da je 'bodovni razmak jednak' kao i prije ogleda pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobar derbi, dobar ambijent. Imamo prednost i ako sve do kraja do Maksimira pobijedimo, prvi smo. Nećemo se opterećivati. Zadovoljan sam igrom svojih igrača, vjerujem im. Atmosfera? Neka drugi gledaju! Nije to došlo preko noći, mi to godinama stvaramo", poručio je Kek za kraj poručivši i da je potrebno pogledati snimku s kraja utakmicu nakon akcije između Leškovića i Andrijaševića u kojoj je u šesnaestercu pao Rijekin strijelac i dodao neka ju drugi prokomentiraju.

Ivajlo Petev, strateg Dinamove momčadi imao je više razloga za zadovoljstvo budući da su njegovi igrači bili ti koji su 'izgubljeni' ogled pretvorili u remi. No, nije djelovao sretno:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo drugu ideju i nisam zadovoljan s momčadi. Prvih 15 minuta imali smo previše grešaka u organizaciji igre i dozvolili smo previše šansi Rijeci. Previše smo griješili, i s obzirom na važnost utakmice, veliki stres bio je prisutan kod naših igrača. Gol smo primili iz rasporeda igrača u obrani koja je u modernom nogometu nemoguća. Srećom, Soudani je postigao jedan eurogol. Smatram da je krajnji rezultat pošten. ideja je bila da minimaliziramo prijetnje Rijeke i ne radimo greške u igri. Znali smo kako to Rijeka dobro radi. S obzirom kako se rezultat razvio, mogli smo izgubiti. Meni to smeta, jer ponavljam imali smo drugu ideju, radili smo mnogo grešaka i nismo uspjeli zadržati loptu u sredini terena."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo