REKA JE - NE MOŽE!

KAKVA PLJUSKA DINAMU, OVO SIGURNO NISU OČEKIVALI: Bjelica se, očito, zainatio i odbio bogatu ponudu bivšeg kluba

Nenad Bjelica, aktualni trener Osijeka i bivši strateg Dinama, ne želi ni znati za taj transfer

Dinamo je trenutno u velikoj i već pomalo paničnoj akciji pronalaska stopera. Propali su im transferi s Argentincima Alanom Francom i Leonardom Sigalijem, propao im je transfer s Rasmusom Lauritsenom, a obrambena linija spala im je na Teophila, Dinu Perića i Joška Gvardiola, koji već na zimu može biti povučen u Leipzig.

Ostaje im još i mladi Josip Šutalo, a kronično im nedostaje još jedan iskusniji i provjereniji igrač jer dođe li do ozljeda ili kartona, Dinamo neće imati koga postaviti u zadnju liniju. Stoga, Dinamo je zagrizao i za Antu Majstorovića, ponajboljeg braniča Osijeka i svog bivšeg igrača.

Marko Prpic/PIXSELLFoto: Marko Prpic/PIXSELL

Međutim, Nenad Bjelica, aktualni trener Osijeka i bivši strateg Dinama, ne želi ni znati za taj transfer. Sportske novosti tvrde kako je Osijek kategorički odbio ponudu Dinama i to dobru ponudu od dva milijuna eura, odnosno 300 tisuća eura godišnje za igračevu plaću. Bjelica, navodno, uopće nema namjeru prodati Majstorovića Dinamu jer ipak riječ je o najvećim rivalima i bilo bi suludo prepustiti im ključnog igrača. A tko zna, možda se Bjelica malo i zainatio…

Povratak na Net.hr