KAKVA BI TO BILA SENZACIJA: / Bilić u siječnju iz gradskog rivala dovodi pravog 'kapitalca'

Image
Image

Sve se češće spominje da će West Ham u siječnju ostati bez svoje najveće zvijezde Dimitrija Payeta, ali bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić mogao bi dobiti podjednako zvučno pojačanje.

8.11.2016.
11:23
VOYO logo

Prema pisanju engleskih medija, Chelsea je spreman pustiti španjolskog veznjaka Cesca Fabregasa na posudbu, a West Ham bi to mogao iskoristiti kako bi se pojačao za drugu polovicu sezone. Fabregas je kod novog trenera Antonija Contea u potpunosti pao u drugi plan, ne uklapa se u njegov sustav 3-4-3 i vrlo je izgledno da će uskoro napustiti Stamford Bridge.

Image
BILIĆ PRONAŠAO SPAS U SRBINU? /

Bivši hrvatski izbornik na pragu senzacionalnog transfera

Stiže i Ivanović?

Fabregas (29) bi se mogao pokazati dobrim rješenjem za Bilića kojem je potrebna kreativnost u veznom redu, posebno ako Payet doista na zimu napusti klub. Francuz navodno ima ponudu PSG-a i ne odbacuje mogućnost odlaska iz West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, prije dva dana je Daily Express objavio kako West Ham razmišlja o angažmanu kapetana srpske reprezentacije Branislava Ivanovića, pa bi tako na zimu Bilić mogao dobiti dva velika pojačanja iz gradskog rivala Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo