ZANIMLJIV POSAO

KAKO SU MOGLI ODBITI OVU PONUDU? Nudili im trojicu igrača za neželjenu zvijezdu. Ovim transferom mogli su se spasiti

Mogli su se riješiti neželjene i vrlo skupe zvijezde s golemim ugovorom, Antoinea Griezmanna

Barcelona je, kao što je već vjerojatno svima poznato, u velikim financijskim i rezultatskim problemima. Dug im navodno seže čak i preko vrtoglavih 800 milijuna eura, zvijezde im polako napuštaju klub, režu se plaće i troškovi, mijenja se upravljačka garnitura, a sljedećeg ljeta Camp Nou bi trebao napustiti i Lionel Messi, što jamačno označava kraj ove velike ere.

Barcelona ima i problema s trenutnim kadrom igrača jer mjesta upražnjena odlaskom nekolicine stožernih igrača nitko nije popunio, a pitanje je i tko će popuniti ostatak kada se ovi senatori odluče na odlazak ili mirovinu, a to će također biti uskoro.

ProfimediaFoto: Profimedia

Međutim, radio Cadena SER tvrdi kako je Barcelona ovoga ljeta ima vrlo primamljivu ponudu. Naime, mogli su se riješiti neželjene i vrlo skupe zvijezde s golemim ugovorom, Antoinea Griezmanna i za njega su mogli dobiti čak trojicu vrlo dobrih igrača. Atletico Madrid im je navodno nudio braniča Marija Hermosa, veznjaka Thomasa Lemara i napadača Alvara Moratu, ali tadašnji predsjednik Josep Maria Bartomeu odbio je prijedlog madridske momčadi.

Dakako, Griezmann ne igra ništa bolje niti u ovoj sezoni i dalje je na meti kritika, što je i logično jer u devet utakmica zabio je dva gola i jednom je asistirao, a u klubu polako već svi gube strpljenje s njim. Možda su ipak trebali prihvatiti tu ponudu, tko zna možda bi se spasili…

Povratak na Net.hr