SLIJEDIO PRIMJER RISTOVSKOG

KAKO JE PROPAO GAVRANOVIĆEV TRANSFER? Inzistirao je na odlasku, ali je na kraju sve upropastio Dinamov veznjak

Posljednji dan prijelaznog roka u Hrvatskoj je obilježila iznenađujuća vijest kako je ponajbolji nogometaš Rijeke Mario Gavranović (27) na pragu prelaska u Dinamo. Do transfera na kraju nije došlo, točnije odgođen je do zime.

Što se u četvrtak zbivalo na relaciji Rijeka – Zagreb i zašto je Gavranović na koncu ostao na Rujevici? Novi list piše da je sve zapelo nakon što je Dinamov veznjak Domagoj Pavičić odbio mogućnost odlaska na Rujevicu kao dio paketa za Gavranovića, navodno zato što mu je Rijeka ponudila manje nego što zarađuje u Maksimiru. Gavranović, Rijeka i Dinamo na kraju su navodno ipak dogovorili da se transfer realizira u siječnju.

POTPUNI PREOKRET: Mario Gavranović ostaje u Rijeci

Odbio ponudu iz inozemstva

Novi list navodi da je bivši švicarski reprezentativac nedavno odbio ponudu iz inozemstva koju je Rijeka prihvatila. Dinamo mu je nudio više i Rijeka je na koncu pristala pustiti ga u Maksimir, ali uz dogovor da će europsku jesen odraditi na Rujevici. No, onda je Gavranović naglo počeo inzistirati na odlasku već ovoga ljeta i klubovi su pokušali zaključiti posao, ali očito neuspješno.

Gavranović će tako ipak ostati do siječnja u Rijeci, ali sada kada je priča procurila u javnost, pitanje je kako će ga dočekati navijači. Čini se da je 27-godišnji napadač slijedio primjer koji je prije nekoliko tjedana vidio od Stefana Ristovskog. Makedonski bek je odbio produljiti ugovor i na neki je način ucijenio vodstvo kluba da ga pusti u Sporting. Sada je isto napravio i Gavranović, odbivši produljiti ugovor koji mu istječe iduće ljeto.

Povratak na Net.hr