POTEZ ZA NOTES

KAKO JE LEGENDARNI VATRENI JEDNIM UDARCEM RASPAMETIO SLAVNOG ENGLESKOG TRENERA: ‘Otad je htio samo kupiti što više Hrvata…’

Redknapp je poznat po dovođenju hrvatskih igrača u svoje klubove, a i javno je rekao kako se divi njihovoj igri. Vodio je i kultni Crottenham u kojem su igrali Modrić, Ćorluka, Kranjčar i Pletikosa

Poznati nogometni portal Planet Football u svojoj se rubrici “Nostalgia“ prisjetio legendarnog Vatrenog i nekadašnjeg igrača Chelseaja Marija Stanića.

Planet Football posebno je u fokus stavio njegov sjajan pogodak protiv West Hama. “Ako niste još u svoj laptop danas viknuli, dopustite nam da ispravimo to za vas”, napisali su uz snimku ovog pogotka Stanića.

Redknappovo prosvjetljenje

Zanimljivo, tada je trener West Hama bio Harry Redknapp, a Planet Football navodi kako je od tog trenutka nešto kliknulo u njegovoj glavi te da je počeo bjesomučno kupovati hrvatske igrače.

“Kako drugačije objasniti njegovu politiku u eri nakon što je otišao iz West Hama? Boris Živković, Ivica Mornar, Niko Kranjčar, opet Niko Kranjčar pa onda treći put Niko Kranjčar”, navodi se u članku.

Redknapp je poznat po dovođenju hrvatskih igrača u svoje klubove, a i javno je rekao kako se divi njihovoj igri. Vodio je i kultni Crottenham u kojem su igrali Modrić, Ćorluka, Kranjčar i Pletikosa.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr