banner

ONAKO KAPETANSKI

KAKO ĆE RUSI PROTUMAČITI OVE LOVRENOVE IZJAVE? Vatreni održao lekciju nakon utakmice koja se neće svidjeti baš svima

Lovrenov dalekometni projektil nije spasio Zenit jer primili su gol u sudačkoj nadoknadi kada im je zabio De Ketelaere

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren zabio je spektakularan gol u porazu svog Zenita na otvaranju Lige prvaka protiv Cluba Bruggea. Lovrenova momčad gubila je sve do 74. minute kada je Vatreni odlučio okušati šut s distance.

Lovren je primio loptu na nekih tridesetak metara od gola, malo si je gurnuo u for i onda raspalio iz sve snage, ali precizno. Lopta je odsjela na vratnici i onda se odbila u golmana Ethana Horvatha i ušla u gol.

Međutim, Lovrenov dalekometni projektil nije spasio Zenit jer primili su gol u sudačkoj nadoknadi kada im je zabio De Ketelaere.

LOVREN ZABIO EUROGOL U LIGI PRVAKA: Pogledajte dalekometni projektil Vatrenog s više od 25 metara udaljenosti

‘Stvar je u nama’

“Je li moguće nešto reći nakon ovakvog razočaranja? Naravno da je moguće. Moramo uvijek gledati sebe i priznati da je sve bilo dobro dok se nisu dogodile ove dvije pogreške. Ovdje vas svaka pogreška košta. Imali smo mi danas i svojih šansi, ali nismo zabili i oni su zaslužili pobijediti”, rekao je Lovren nakon utakmice.

Odgovorio je i na pitanje je li Zenit bio nesretan u ovoj utakmici.

“Ne bih tu krivio neku nesreću. Stvar je u nama i u našoj radnoj etici. Ako smo fokusirani na svaku loptu, onda bismo trebali iskoristiti svoje šanse. Ovo je naša krivica, a ne nesreća”, rekao je Lovren pa zaključio najavom sljedećeg protivnika Borussije Dortmund:

“Ta nam je utakmica poziv da se trznemo. Moramo se braniti bolje i kompaktnije jer je Borussia prvoklasna momčad na svim pozicijama. No, ako radimo kao momčad, uvijek postoje šanse”, rekao je Lovren koji već polako postaje poznat po sličnim izjavama. Naime, i nakon utakmica hrvatske reprezentacije znao je bez dlake na jeziku kritizirati igru sebe i svojih suigrača. Pitanje je samo koliko će Rusi ovo ozbiljno shvatiti.

Povratak na Net.hr