'Kako biti ispred Dinama i Hajduka?'

Nogometaši Splita i Osijeka na Parku mladeži u posljednjoj su utakmici 4. kola HNL-a odigrali 2:2.

15.8.2011.
12:47
VOYO logo

Katalinićevu momčad, čini se, malo su umorili europski dvoboji protiv Domžala i Fulhama, pa su u posljednjoj utakmici 4. kola HNL na domaćem terenu podijelili bodove s Osijekom.

Nije se dugo čekalo na pogodak u Splitu. Već u petoj minuti gosti su poveli sjajnim pogotkom Srđana Vidakovića s 25 metara. Do kraja prvog dijela ipak su na terenu bili glavni 'Crveni', redale su se prilike Čopa, Šimića, Barabana i Obilinovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šest minuta prije odlaska na odmor, nakon Čopova ubačaja, Vitaić je pao u duelu s Vrgočem, a sudac Matoc pokazao na bijelu točku.Precizan je bio Romano Obilinović, a u 45. minuti malo je nedostajalo Čopu da uveseli trenera prije nego što se sastanu u svlačionici. I u drugom dijelu domaći su šefovali terenom i kapitalizirali to već u 53. minuti. Obilinović je izveo korner, lopta došla do natrčalog Barabana koji ju posprema Kardumu iza leđa.

Sve je mirisalo kako će bodovi ostati podno 'Turske kule', no sudac je u 87. minuti još jednom pokazao na bijelu točku te Budiši dao drugi žuti karton. Ovoga puta bila je za Osječane, a povratnik Marko Babić donio im je bod. Nakon utakmice treneru Splita Ivanu Kataliniću uručen je otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam iznenađen, očito da igre i rezultati koje smo postizali nisu u skladu sa ambicijama kluba. Čelnici kluba žele prvo ili drugo mjesto u HNL-u ove sezone, a ja im to s ovom momčadi nisam mogao garantirati i to je bio vjerojatno razlog da me smjene", rekao je razočarani Katalinić inadodao:

"I prije utakmicu u Karlovcu naslućivao sam smjenu, čekao se samo kiks. Oni misle da moramo biti prvi ili drugi, a to je pored Dinama i Hajduka teško. Nema veze, sad će Hajduku biti lakše kad me nema", zaključio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Kate je prošle sezone ostvario najveći uspjeh u povijesti kluba s Parka mladeži. Nakon trećeg mjesta u HNL-u odveo je svoju momčad u Europu gdje su Splitovci prvo izbacili slovenski Domžale, a zatim ispali od engleskog Fulhama. U domaćem prvenstvu nakon četiri kola Crveni se nalaze na 10. mjestu s pet osvojenih bodova.

Vezani članci:

arti-201108110696006 arti-201108090500006 arti-201108070203006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo