KAKAV UŽAS: Zastrašujuća prijetnja svima koji su gledali okršaj Barcelone i Reala!

Vođe Islamske države, terorističke organizacije koja je okupirala dio Sirije i Iraka, a pretendira i na druge teritorije, zaprijetili su da će svi koji su prošlog vikenda gledali nogometnu utakmicu između Barcelone i Real Madrida biti izbičevani.

Islamisti su na okupiranom teritoriju nametnuli strogu zabranu bilo kakve zabave, uključujući slušanje glazbe i gledanje sporta, koje smatraju proizvodima dekadentnog Zapada. Posebno je upozorenje stiglo uoči nedjeljnog El Clasica, okršaja između Barcelone i Reala, za koji su teroristi očito procijenili da vlada veliki interes. Zaprijetili su da će svatko tko bude uhvaćen kako gleda utakmicu dobiti 80 udaraca bičem, a zasad još nije poznato je li netko doista i sankcioniran.

“Islmska država zabranjuje gledanje i bavljenje sportom, a posebno se to odnosi na nogomet”, potvrdio je za The Sun izvor iz Demokratske stranke Kurdistana.

Oni koji budu kažnjeni bičevanjem zapravo će još i dobro proći kad se uzme u obzir da su u siječnju u Mosulu pogubljena trinaestorica dječaka koji su na televiziji gledali utakmicu Azijskog kupa između Iraka i Jordana. Tinejdžeri su uhvaćeni i javno pogubljeni hicima iz strojnica, a njihova su tijela ostavljena na otvorenom i zabranjeno je svima da ih diraju.

Povratak na Net.hr