Kakav sretnik: Uložio samo 20 kuna, a dobio oko 960.000!

Jedna od najzanimljivijih priča o velikom dobitku na kladionici prošlog vikenda dolazi nam iz Engleske. Dobitnik se zove Dean Clay, a pogodio je čak 14 parova na listiću tijekom subote i nedjelje.

10.2.2015.
6:24
VOYO logo

Navijač Chelseaja iz Southamptona pogodio je, dakle, 14 točnih ishoda, uključujući i četiri remija! Ono što priči daje dodatnu zanimljivost jest podatak da je posljednji par koji je čekao za veliki dobitak bio nedjeljni dvoboj između Burnleyja i West Bromwicha. Prognozirao je neodlučeni ishod koji se nije činio previše izglednim nakon što je Burnley u 32. minuti poveo s 2:0. No, WBA je do kraja uspio izjednačiti i donijeti veliku radost u Clayev dom.

"Odlučio sam igrati golf jer nisam mogao gledati utakmicu. Kad sam čuo da Burnley vodi s 2:0, mislio sam da je gotovo. Bio sam na 16. rupi kad su dečki iz kluba veselo počeli trčati prema meni. Nisam mogao vjerovati da sam dobio, trebalo mi je jako piće. Takve se stvari ne događaju običnim ljudima poput mene", rekao je 48-godišnji Clay otočkim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzbudljivo mu je bilo i dan ranije budući da je na listiću imao i pobjedu Southamptona u gostima kod QPR-a. Sveci su na koncu slavili s 1:0, ali pogodak su postigli tek u trećoj minuti sudačke nadoknade. Na pitanje kako će potrošiti dobitak, Clay je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja supruga i ja očekujemo prvo dijete, a upravo smo kupili i kuću, tako da dobitak nije mogao doći u bolje vrijeme. Naravno, morat ću odvesti obitelj i na neki lijepi odmor."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo