KAKAV ŠOU LIONELA MESSIJA! / Četiri pogotka genijalnog Argentinca u uvjerljivoj pobjedi Barcelone

Image
Foto: AFP

Uz briljantnu igru četverostrukog strijelca Lionela Messija, nogometaši Barcelone slavili su protiv Eibara uvjerljivu 6-1 pobjedu u utakmici 5. kola španjolskog prvenstva.

20.9.2017.
0:00
AFP
VOYO logo

Barcelona je uz 39. hat-trick, od čega 28. u ligaškim nadmetanjima, svog najboljeg igrača i jubilarni 300. pogodak kojeg je postigao na stadionu Camp Nou lakoćom slavila protiv suparnika koji je u sezonu krenuo s po dvije pobjede i dva poraza. Argentinski nogometni čarobnjak golijadu je otvorio pogotkom s bijele točke u 20. minuti utakmice, a priču završio trima posljednjim pogocima svoje momčadi koje je postizao u 59., 62., i 87. minuti. Zabili su za katalonski sastav i novoprodošli Paulinho u 38. odnosno Denis Suarez u 53. minuti susreta u kojem je za 1-3 gostujuće momčadi gol postigao Sergi Enrich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac i Barcelonin veznjak Ivan Rakitić ušao je u igru u 65. minuti umjesto Sergia Busquetsa.

Barceloni je ovo bila peta pobjeda u isto toliko susreta. Postigli su nogometaši najjače katalonske momčadi 17, a primili tek dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu igranom u utorak Valencia je pobijedila Malagu 5-0 uz tri gola Simonea Zaze. Talijanski napadač je upisao 'hat-trick' u razmaku od 54. do 63. minute. Zabili su i Santi Mina (17) i Rodrigo (86).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo