Nevjerica u taboru Furije: 'Ostala je velika praznina'

U 55. godini života od posljedica srčanog udara u noći sa srijede na četvrtak u Valenciji je preminuo novoizabrani trener nogometaša Villarreala Manolo Preciado.

7.6.2012.
11:22
VOYO logo

Preciado je posljednjih godina, sve do siječnja ove godine, trenirao hrvatskog napadača Matu Bilića u Sporting Gijonu, klubu kojeg je vodio od 2006., a preminuo je samo dan nakon što je dogovorio suradnju s Villarrealom.

Trebao je biti službeno predstavljen kao trener Žute podmornice u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao igrač Preciado je igrao na poziciji braniča, a najdublji je trag ostavio u Racing Santanderu. Trenersku je karijeru započeo u Gimnastici 1995., nakon čega je između ostalih trenirao Racing Santander (u dva navrata), Levante i Murciju.

Vijest o smrti novoizabranog trenera Villarrealla i dugogodišnjeg trenera Sporting Gijona Manola Preciada iznenadila je španjolskog izbornika Vicente del Bosquea i španjolske reprezentativce koji je svoju sućut izrazili iz trening-baze Furije u Poljskoj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je nogometna persona koja je predstavljala ono najbolje od svoje profesije. Bio je borac čijim je odlaskom ostala velika praznina na ovom svijetu", poručio je između ostalog španjolski izbornik putem Radio Marce.

Veznjak FurijeAndres Iniesta sućut je izrazio putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je tužan dan zbog gubitka Preciada koji je bio sjajan čovjek. Nadam se da ćemo mu moći posvetiti mnoge pobjede na ovom turniru", poručio je Iniesta.

Putem Facebooka oglasio se i kapetan španjolske reprezentacije Iker Casillas:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajan čovjek nas je napustio, jedan od najboljih u nogometu. Počivao u miru Manolo Preciado"

Među ostalima, svoje su žaljenje zbog tragične vijesti o smrti voljenog trenera putem društvenih mreža iskazali i Barcelonine zvijezde Gerard Pique i Thiago Alcantara, kao i Iker Muniain iz Athletic Bilbaa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo