KAKAV ŠAMAR HRVATU: / "Da se mene pita, riješio bih ga se"

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Bivši hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić prešao je u završnici ljetnog prijelaznog roka iz Hull Cityja u West Ham, ali zasad se u dresu Čekićara nije naigrao.

25.11.2015.
18:18
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Nekadašnji hrvatski izbornik Slaven Bilić ne daje previše šanse Jelaviću, tako da je 30-godišnji napadač dosad skupio samo šest nastupa u Premierligi, a pritom nijednom nije bio u startnoj postavi. Da se pita Stana Collymorea, nekadašnjeg engleskog reprezentativca i napadača Nottinghama i Liverpoola, Jelavić ne bi ni bio u West Hamu. Collymore smatra da se Jelavić i Andy Carroll kao teški centarfori ne uklapaju u igru Bilićeve momčadi.

"Ne uklapa se u sustav"

"Riješio bih se Carrolla. I Jelavića također. West Ham je ove sezone bio najbolji kad je spustio loptu na zemlju, kad je kreirao igru preko veznog reda i igrao na kontranapade. Jelavić i Carroll su napadači za potpuno suprotnu igru i teško ih je uklopiti u sustav, odnosno u pravi nogomet", istaknuo je Collymore u razgovoru za radijsku postaju TalkSport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je nakon 13 kola na šestom mjestu sa sedam bodova manje od vodećeg Leicestera. Bilićeva momčad ove je sezone, podsjetimo, pobijedila Arsenal, Liverpool, Manchester City i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo