KAKAV PEHIST: / Zvijezda Cityja se ponovno ozlijedila i srušila negativan rekord Lige prvaka

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Nevjerojatna serija pehova kapetana Manchester Cityja Vincenta Kompanyja nastavljena je i u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida na Santiago Bernabeuu.

4.5.2016.
22:10
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Belgijski je stoper morao napustiti igru već u desetoj minuti dvoboja kada ga je zamijenio Eliaquim Mangala. Još uvijek nije poznata priroda i težina ozljede, a sudeći prema igračevoj gestikulaciji, nastradala mu je prepona ili bedreni mišić lijeve noge.

Samo 23 nastupa

Kompany je ove sezone pretrpio nevjerojatan niz ozljeda, a uglavnom je imao problema s listom. Nakon nekoliko odigranih utakmica redovito bi stigla ozljeda poslije koje bi uslijedilo nekoliko tjedana stanke. Belgijanac je tako ove sezone skupio svega 23 nastupa za City, računajući sva natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Santiago Bernabeuu je 30-godišnji Kompany srušio i jedan negativan rekord. Postao je, naime, prvi igrač u povijesti Lige prvaka koji je dvaput morao napuštati igru zbog ozljede unutar prvih deset minuta utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će zanimljivo vidjeti kakva će nakon svega biti reakcija budućeg trenera Cityja Pepa Guardiole: hoće li se pouzdati u ranjivog Kompanyja ili će tijekom ljeta dovesti pojačanje na stoperskoj poziciji? Engleski mediji već neko vrijeme spominju da bi mu jedna od meta mogao biti 21-godišnji Francuz Aymeric Laporte iz Athletic Bilbaa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike