KAKAV HEROJ: / Golman engleskog prvaka branio sa slomljenom rukom, pogledajte što je napravio!

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Sjajni vratar engleskog prvaka Leicester Cityja Kasper Schmeichel branio je sa slomljenom rukom cijelo drugo poluvrijeme dvoboja protiv Københavna u 4. kolu Lige prvaka.

3.11.2016.
18:09
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Danski je vratar slomio desnu ruku još u prvom poluvremenu, ali je unatoč tome ostao na golu. I ne samo to! U prvoj minuti sudačke nadoknade obranio je vrlo težak udarac domaćeg napadača Andreasa Corneliusa i to sa slomljenom desnom rukom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri utakmice bez primljenog gola

Utakmica je okončana rezultatom 0-0, a Leicester je tako postao prva momčad u povijesti Lige prvaka koja nije primila pogodak u prva četiri dvoboja u tom natjecanju. To uvelike može zahvaliti upravo 29-godišnjem Schmeichelu koji posljednje dvije sezone brani briljantno. Međutim, sina legendarnog vratara Manchester Uniteda Petera Schmeichela sada čeka dulja stanka, najmanje šest tjedana, pa će ga među vratnicama zamijeniti Nijemac Ron-Robert Zieler koji je ovoga ljeta stigao iz Hannovera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schmeichel je u kolovozu potpisao novi petogodišnji ugovor s Leicesterom. Za Lisice je u senzacionalnoj prošloj sezoni odigrao svih 38 utakmica i 15 puta sačuvao mrežu čistom. Schmeichel je karijeru započeo u Manchester Cityju koji ga je uglavnom slao na posudbe, potom je po jednu sezonu proveo u Notts Countyju i Leeds Unitedu iz kojeg je 2011. stigao u Leicester.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo