KAKAV DEBAKL SLAVENA BILIĆA: / Pitanje je hoće li mu navijači oprostiti ovakav kiks

Image
Foto: Profimedia

Navijači su nakon ispadanja rigali vatru na društvenim mrežama.

14.8.2019.
9:19
Profimedia
VOYO logo

Nažalost, hrvatski strateg i bivši izbornik Vatrenih, Slaven Bilić, nije baš najuvjerljivije započeo svoju eru na klupi West Bromwich Albiona. Nakon uvodne pobjede protiv Nottinhgam Foresta zaredala su im se dva kiksa i to oba protiv Millwalla. Prvo su odigrali neriješeno u prvenstvu, a sada su Bilićevi vojnici ispali u prvom kolu engleskog Liga kupa i to na svom terenu.

Nije WBA kreuo loše. Postigli su pogodak već u devetoj minuti kada je zabio Charlie Austin, ali Millwall je vrlo brzo poravnao. U 28. minuti zabio je Bradshaw, a presudio im je Bodvarsson u 55. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači podivljali

Dakako, navijači su nakon ispadanja rigali vatru na društvenim mrežama.

"Jako, jako sam razočaran. Silno nam treba pobjednički mentalitet", "Super taktika. Ganjamo rezultat bez pravih napdača na terenu", "Hrpa sranja. Eto ga, idemo sve ispočetka", "Prava sramota", samo su to neki od komentara na društvenim mrežama WBA-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilićevo objašnjenje

Bilić je nakon utakmice rekao kako je devanstiran ovim porazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Devastiran sam", započeo je Bilić pressicu pa nastavio, "Raočaran sam zbog ispadanja iz kupa, dobra je stvar igrati u kupu".

"Jesmo li mijenjali momčad. Jesmo, mijenjali smo, ali ne zato što smo smatrali ovu utakmicu laganom već zato što imamo širinu u momčadi i bilo je pravo vrijeme da se isprobaju neka nova imena", objasnio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilićeva momčad ima dosta probelma s golovima iz prekida.

"Radimo na obrani nakon prekida, ali jednako tako moramo biti odgovorniji u individualnoj igri. Činjenica je, moramo biti odlučiniji u izvršavanju zadataka i ne smijemo si više priuštiti primiti dva gola u tri utakmice iz prekida", završio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo