KADA KOLA KRENU NIZBRDO: / "Bila je ovo jako frustrirajuća večer"

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Sve se činilo idealnim za Slavena Bilića poslije sat vremena prve utakmice 3. pretkola Europske lige.

31.7.2015.
8:40
AFP
VOYO logo

U 59. minuti je James Collins dobio drugi žuti karton i kola su za Čekićare krenula nizbrdo. Ohrabreni s igračem više na terenu Rumunji su krenuli na sve ili ništa i u 71. minuti je Fernando Boldrin smanjio zaostatak, da bi 11 minuta kasnije nesretni autogol Angela Ogbonne izjednačio rezultat na konačnih 2:2.

"Morali smo reagirati bolje"

Kao da to nije bilo dovoljno, Bilić je u sudačkoj nadoknadi isključen zbog prigovora, a ne treba zaboraviti ni da su još u prvom poluvremenu zbog ozljeda morali izaći Joey O'Brien i Enner Valencia. Nakon svega, i ne čudi prva reakcija bivšeg hrvatskog izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo jako frustrirajuća večer. Igrali smo dobro do trenutka kad nam je isključen igrač. Collins je napravio profesionalni prekršaj i ne mogu ga kriviti zbog toga, a drugi žuti karton je bio malo prestrogo dodijeljen. Astra nam je nakon toga počela raditi probleme iako smo i mi imali nekoliko kontranapada i prilika. Definitivno smo igrali dobro u prvih sat vremena, ali utakmica traje 90 minuta i morali smo reagirati bolje nakon crvenog kartona", rekao je Bilić za klupsku televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam psovao"

"Rezultat 2:2 je loš i ne možemo biti sretni. Kad tome dodamo i dvije ozljede, frustracija je još veća. Što se tiče moga isključenja, nisam bio sretan sučevom odlukom. Ako je dao karton Collinsu, morao je i njihovom igraču Valericu Gamanu. Nisam psovao, to je sigurno, samo sam ga pitao zašto nije dao karton i on me isključio", pojasnio je Bilić, dodavši kako je plan i dalje da u uzvratu pruži priliku igračima koji neće startati tri dana kasnije protiv Arsenala u Premierligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo