'Kad se žene uhvate posla, onda ga rade kako treba!'

7.4.2011.
14:16
VOYO logo

Predsjednica peteročlanog povjerenstva (Visković, Andabak, Cuzzi, Luketin i Ljubičić) koje bira novu Upravu Hajduka, osvojila je simpatije beskompromisnim stavom na pregovorima s delegacijom Hrvatskog nogometnog saveza i zaradila nadimak Željezna Lady.

Glavnom tajniku HNS-a Zorislavu Srebriću nije se libila otvoreno reći ono što je možda svakom Splićaninu na duši, a sve se uglavnom svelo na pitanje "zašto hrvatska reprezentacija 14 godina nije igrala službenu kvalifikacijsku utakmicu na Poljudu". Čvrstim stavom u pregovorima uspjela je ishoditi da ubuduće Split i Zagreb budu ravnopravni prilikom dodjele domaćinstava utakmica Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo radim svoj posao, sport je u mom resoru, tako i Hajduk. Gradonačelnik Željko Kerum zatražio je da se aktivnije uključim u zbivanja oko Hajdukova natječaja, prihvatila sam tu dužnost i evo me. Svjesna sam velike odgovornosti, nisam se bojala prihvatiti posao u Hajduku premda znam da je to najosjetljivija dužnost u Splitu", istaknula je Anđelka Visković. Povjerenstvo na čijem je čelu pokupilo je niz pohvala, a netko je čak rekao da bi ta petorka mogla biti "Hajdukova Uprava stoljeća". To se neće dogoditi jer splitska dogradonačelnica zbog odredbi Zakona o sprečavanju sukoba interesa ne može sjediti niti u Upravi niti u Nadzornom odboru, ali se zalaže da njezine kolege svoj rad nastave u upravljačkim tijelima splitskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na to što gospođe Visković neće biti u Nadzornom odboru, svojim djelovanjem pokazala je da žena može voditi Hajduk.

"Žene su odgovorne, kad se uhvate posla, onda ga i odrade kako treba. To je valjda prepoznato i kod mene", zaključila je splitska dogradonačelnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Vezani članci:

arti-201104060665006 arti-201104020049006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo