KAD ON TO KAŽE: / Legendarni kapetan Vatrenih nahvalio Marija Mandžukića

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Mario Mandžukić u posljednja je dva kola talijanske Serie A postigao tri pogotka za Juventus i talijanski mediji počeli su ga hvaliti.

22.12.2015.
8:28
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Osim talijanskih novinara, u isticanju vrijednosti koje pruža Mandžukić, priključio se i Zvonimir Boban, bivši veznjak Milana i hrvatske reprezentacije, sada komentator televizije Sky Italia.

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor
Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor

Zvonimir Boban

‘Nije najbolji, ali je veliki nogometaš’

“Inozemni napadači uvijek su imali problema s prilagodbom na Serie A, a Mandžukić se mučio i s ozljedom. On brzo shvaća kako stvari stoje, no s njime u momčadi imate igrača koji će uvijek dati sve od sebe. Što se od njega očekuje to se od njega i dobije. On nije najbolji, ali je veliki nogometaš, fizički jak koji će pregaziti suparnika,” kazao je Boban i usporedio hrvatskog napadača s jednim velikanom koji je ostavio trag i u talijanskom nogometu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebao je vremena, jer kvaliteta nije sporna. I Marca van Bastena se moralo čekati da proigra. Mandžukić nije klasični napadač koji će mirno sjediti i čekati, njegova odlika je rad, rad i samo rad. To je Mandžukić, jednostavan, a učinkovit’, komentirao je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo