banner

MORAT ĆE POVUĆI

KAD NEMA ZLATANA, TALIJANI SE NAJVIŠE UZDAJU U ANTU REBIĆA: ‘On podivlja u utakmicama protiv onih najvećih’

Kako će Milan izgledati bez Zlatana, vidjet ćemo već u četvrtak kad će zaigrati protiv Celtica

Milan je u prošlom kolu talijanske Serie A u derbiju svladao Napoli, no stigle su i loše vijesti nakon utakmice. Zlatan Ibrahimović će morati pauzirati mjesec dana zbog ozljede zadnje lože. Nije tu kraj problemima za Milan. Alexis Saelemaekers također je ozlijedio gležanj i također će morati pauzirati.

Ovo znači da će sigurno više prilike dobiti Ante Rebić koji će morati nositi Milan u gustom rasporedu u kojem ih najprije čeka u četvrtak Celtic pa za vikend Sampdoria i onda opet u četvrtak Sparta Prag.

ZLATAN I SAELEMAEKERS OZLIJEĐENI, SVE PADA NA REBIĆEVA LEĐA: Milan ima gust raspored, a od Hrvata će se jako puno očekivati

Ante u prvom planu

Prepoznali su ovu činjenicu i talijanski mediji, ponajprije Gazzetta koja je gurnula Rebića u prvi plan i najavila kako hrvatski napadač može ponovo oživjeti u odsustvu Zlatana.

Stranica vrlo bliska Milanu MilanNews24 također se “uzda” u Rebića uz kojeg bi Milan trebao nastaviti s dobrim rezultatima. Oni podsjećaju na Antine sjajne predstave u najvažnijim utakmicama.

“Ante Rebić podivlja protiv onih najvećih. Hrvat je pokazao da nije igrač za trivijalna natjecanja. Od devet velikih utakmica koje je odigrao ove godine, nije zabio ili asistirao samo u dvije“, piše novinar Davide Lusinga.

Kako će Milan izgledati bez Zlatana, vidjet ćemo već u četvrtak kad će zaigrati protiv Celtica.

Povratak na Net.hr