VELIKO PRIZNANJE

JUVENTUSOVA LEGENDA OBOŽAVA VATRENOG: ‘U fantastičnom Mandžukiću vidim sebe’

Traje to već dulje vrijeme, no čini se da je utakmica protiv Barcelone bila dodatni okidač nakon kojeg kao da se mediji, navijači i neka proslavljena nogometna imena natječu tko će od njih dati veći kompliment Mariju Mandžukiću.

Hrvatski nogometni reprezentativac u dresu torinskog Juventusa zaslužio je novi niz hvalospjeva nakon nove požrtvovne partije koju je pružio protiv Barcelone u uzvratu četvrtfnala Lige prvaka. Javio se i nekoć sjajni napadač Juventusa Fabrizio Ravanelli, igrač koji je klubu pomogao u sezoni 1994/95 uhvatiti trostruku krunu, a onoj sljedećoj i osvojiti Ligu prvaka s time da je bio i strijelac u utakmici za naslov.

Fabrizio RavanelliFoto: VALERY HACHE

“Juventus je bio odličan, odličan i to protiv sastava koji je tražio pobjedu pod svaku cijenu. Allegrijevi dečki pokazali su čvrstoću, karakter, odlučnost, sve ono što vas tjera da se borite za suigrače i što vam omogućava da preživite večeri kakva je bila ova u Barceloni. Ogromna je stvar to što u dvije utakmice nisu primili niti pogodak od Barcelone”, kazao je Ravanelli koji je kao igrač sve postigao žrtvom, napornim radom i trudom.

Navedeno prepoznaje u hrvatskom napadaču kluba, pa kaže:

“U Mandžukiću vidim sebe. On je fantastičan igrač, spreman svima pomoći  i idol u mojoj kući.

Povratak na Net.hr