JUVENTUSOV VELIKAN O RONALDU: / 'Cristiano nije genijalan nogometaš. Ova trojica jesu!'

Image
Foto: AFP

'On je izvanredan nogometaš, ali...'

14.3.2019.
12:53
AFP
VOYO logo

Najveći dio svoje igračke karijere Fabio Capello proveo je u dresu torinskog Juventusa s kojim je osvojio tri naslova talijanskih prvaka i s kojim je stigao do talijanske nogometne reprezentacije. Proveo je u Juventusu Capello i dio duge i trofejne karijere pa je s tim klubom osvojio i dva naslova u Seriji A koji su kasnije klubu oduzeti uslijed Calciopoli afere koja je do temelja zatresla tamošnji nogomet.

Poznaje klub, njegovu povijest i zvijezde koje su za njega nastupala. Danas je ondje najveće ime Cristiano Ronaldo, za mnoge najbolji nogometaš današnjice, za neke i svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capello ne ide toliko daleko, dapače, portugalskog nogometnog majstora ne želi nazvati niti genijalcem kako ga obično mnogi nazivaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je prvak, no...

"On je izvanredan nogometaš, ali genijalac je Messi. U nogometu postoje trojica genijalaca, Pele, Maradona i Messi. Ronaldo je izuzetno jak, s njim se sve može osvojiti, ali Messi je genijalac i nešto sasvim drugačije", kaže Capello i nastavlja objašnjavati da je bio oduševljen i kad je vidio 16-godišnjeg Messija te dodaje:

"Prije dvadeset godina radio je iste stvari kao i danas jer je rođen kao genijalac. On izmišlja ono što drugi ne vide. Ronaldo je od sebe napravio prvaka, ne genijalca."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo