JUVENTUSOV STUP OBRANE POHVALIO MANDŽUKIĆA: / 'Njemu ide jedno posebno hvala...'

Image
Image

Veliko slavlje vladalo je u svlačionici torinskog Juventusa nakon što je utišan Camp Nou, a njen domaćin Barcelona ispraćen iz Lige prvaka.

20.4.2017.
8:20
VOYO logo

Velike zasluge za uspjeh pripadaju obrani Juventusa koja se uspješno nosila s naletima domaćina, a stup njene obrane Leonardo Bonucci zna na kojem se dijelu terena sve počelo događati.

Image
ČUDO SE IPAK NIJE DOGODILO: /

Barcelona se protiv Juventusa ispromašivala i ispala iz Lige prvaka

"Znali smo da će nas napasti, ali odlično smo obavili posao igrajući obranu zajedno. Posebno hvala ide Daniju Alvesu i Mariju Mandžukića koji su stiskali njihove braniče. Vjerovali smo u sebe, a činjenica da smo u Torinu postigli tri gola Barceloni, a u Barceloni sačuvali mrežu netaknutom kazuje da smo sjajna momčad. Preostala su još dva koraka za napraviti", poručio je nakon utakmice Bonucci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A prozvani Dani Alves nije skrivao da je istovremeno i presretan i pomalo tužan nakon izbacivanja momčadi u kojoj je igrao od 2008. do prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je taško, ali sam sretan zbog sebe i suigrača. Osjećaji su mi malo ispremješani. Dolazak ovdje probudio je neka radosna sjećanja, no čudno mi je vidjeti prijatelje kako su tužni. Boli, ali to je dio ovog posla."

Neumorni Gianluigi Buffon uspio je u 180 minuta protiv Barcelone sačuvati svoju mrežu netaknutom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerovao sam da nam rezultat iz prve utakmice daje dobru šansu za plasman u polufinale, ali nisam vjerovao da ćemo na ovom gostovanju odigrati utakmicu bez primljenog gola. Kad igrate protiv ovakve momčadi kakva je Barcelona, sa svim napadačkim opcijama koje oni imaju, očekujete da ćete primiti pogodak ili dva. To što nam nisu zabili dokazuje da smo prilično čvrsti", dodao je Buffon na čijem je tragu misli i Paulo Dybala, dvostruki strijelac iz prve utakmice:

"Presretni smo, a posebice uzme li se u obzir što je sve prethodilo ovom ogledu. Uključujući PSG. Znali smo da moramo biti čvrsti u obrani. Nije lako kroz dva susreta protiv Barcelone sačuvati mrežu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo