JUVENTUS VRAĆA BIVŠU ZVIJEZDU? / Proslavio se u Torinu, sada ga žele natrag, ali postoji jedan problem

Image
Foto: AFP/GIUSEPPE CACACE

Francuskog veznjaka žele mnogi europski velikani

26.4.2018.
16:58
AFP/GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Nezadovoljnog francuskog veznjaka i nogometaša Manchester Uniteda Paula Pogbu u svoje redove želi vratiti talijanski velikan Juventus. Pogba je napustio torinsku momčad prije dvije godine i otišao u Englesku za 105 milijuna eura.

POGBA O SUKOBU S MOURINHOM: Portugalac ga je navodno otpisao, svi ga žele, a on priznaje o čemu razmišlja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijaski Tuttosport piše kako Bianconeri razmišljaju o tome da vrate Francuza u svoje redove, ali to bi morala biti posudba što komplicira cijelu stvar, prenosi Football Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer Uniteda Jose Mourinho i Pogba navodno nisu u najboljim odnosima pa su iz Italije vidjeli sjajnu priliku za povratak francuskog veznjaka koji je u crno-bijelom dresu igrao već od 2012. godine do 2016. i nastupio 124 puta te zabio 28 golova.

“Nemam problema s njime, a mislim niti on sa mnom. On je trener, on donosi odluke. Ja sam igrač, ja ih prihvaćam i moram odgovoriti na terenu. U ovom sam trenutku igrač Manchester Uniteda i to je trenutačno jedino na što mislim. Transfer mi nije na pameti, a kad bih slušao sve što se priča bio bih u Marseilleu, Dijonu, Amiensu, Rennesu, Manchester Cityju, Real Madridu… bio bih svugdje”, kazao je nedavno Pogba o odnosu s Mourinhom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već su se i ranije mogli vidjeti neki natpisi o tome kako, usprkos interesu velikih klubova kao Reala i PSG-a, 25-godišnjak baš želi ponovno u Torino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo