JUVENTUS OPTUŽEN ZA SURADNJU S MAFIJOM: / Mandžukićevom i Pjacinom klubu prijeti kazna

Image
19.3.2017.
10:42
VOYO logo

Aktualni talijanski prvak, očekivano, demantira takve navode.

"Zajedno s Francescom Calvom, koji je u to vrijeme bio naš direktor, Alessandrom D'Angelom (direktorom sigurnosti) i Stefanom Merullom (menadžerom za ulaznice) sam prozvan. Ovaj klub, kao ni ja, nema razloga da nekome laže i zato sam ovdje pred vama. Nas se optužuje za suradnju s organiziranim kriminalom. Pod udarom smo više od deset godina, od Calciopoli skandala 2006. godine. Oduzeta nam je titula, izbačeni smo iz lige i proglašeni krivi zbog utjecaja na suce. Ja ću braniti svoje suradnike i ime ovog kluba", kazao je Agnelli i nastavio objašnjavati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš jedini zločin je što radimo za klub čiji je ime na svačijim usnama. Nikad se nisam susreo s mafijaškim šefovima. Imao sam razgovore s ultrasima različitih skupina, što je normalno za predsjednika nogometnog kluba. Neki od ultrasa nisu sveci? Da, slažem se, ali oni nemaju nikakve zabrane za utakmicu. Zato sam ovdje da vam kažem istinu."

Postoje navodi prema kojima bi Agnelli ipak mogao biti suspendiran, a klub kažnjen, no o svemu će se više znati nakon saslušanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik tog torinskog kluba za kojeh igraju hrvatski reprezentativci Mario Mandžukić i Marko Pjaca nada se drugačijem raspletu priče, a takvog i najavljuje riječima:

"Žao mi je što ću vas morati razočarati, ali mi ćemo samo raditi da Juventus raste još godinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo