VIDEO: / Fantastičan preokret Reala i onda odmah šok!

Nogometaši Real Madrida stigli su milimetar do plasmana u osminu finala Lige prvaka nakon što su u derbiju 4. kola odigrali 2:2 na gostovanju kod talijanskog prvaka Juventusa.

5.11.2013.
11:54
VOYO logo

U sudaru europskih divova u skupini B Real je u prvom poluvremenu bio u podređenom položaju, ali u nastavku se trgnuo i pogocima dvojice svojih najskupljih nogometaša, Cristiana Ronalda i Garetha Balea, onemogućio Juveu da dođe do važne pobjede.

Stara dama je bila bolja momčad u prvih 45 minuta, a goste je uglavnom spašavao kapetan Iker Casillas koji je najprije obranio neugodan odbijanac od njegova suigrača Pepea, pa potom i stopostotnu priliku Claudija Marchisija, a na koncu i dobar udarac Artura Vidala iz daljine. No, u 42. minuti nije mogao ništa prilikom udarca Vidala s bijele točke. Prekršaj za kazneni udarac je prije toga skrivio Francuz Raphaël Varane na sunarodnjaku Paulu Pogbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Probuđeni Real izjednačio je u 52. minuti. Martin Caceres je pogriješio pod pritiskom našeg Luke Modrića i gurnuo loptu Karimu Benzemi koji je proigrao Ronalda, a ovaj je zabio malo iskosa s lijeve strane. Portugalcu je to već osmi pogodak ove sezone u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo nakon toga Xabi Alonso je pogodio prečku, a Casillas je obranio još jednu ogromnu šansu Marchisija. U 60. minuti Ronaldo je dodao loptu Baleu, ovaj se oslobodio Kwadwa Asamoaha i pogodio ljevicom s 14 metara. Juventus se ipak dokopao boda samo pet minuta kasnije kada je Caceres nabacio s desne strane, a Fernando Llorente zabio glavom s pet metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo da je Modrić odradio svih 90 minuta u Torinu i dobio žuti karton zbog kojeg neće igrati u sljedećem kolu protiv Galatasaraya.

U drugoj utakmici skupine København je pred svojim navijačima svladao Galatasaray s 1:0, a jedini je strijelac bio Daniel Omoya Braaten već u šestoj minuti. Real dva kola prije kraja ima deset bodova, šest više od Galatasaraya i Københavna. Juventus je na začelju s tri boda, ali nije izgubio izglede za drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini A u dvije utakmice nije bilo golova. Šahtar je na svojoj Donbass Areni odigrao 0-0 protiv Bayer Leverkusena, a dok je Real Sociedad pred svojim navijačima izborio remi protiv Manchester Uniteda. Crveni vragovi su u San Sebastianu imali veliku priliku doći do pobjede, ali je Robin van Persie u 69. minuti promašio jedanaesterac. U posljednjoj je, pak, minuti zbog drugog žutog kartona isključen Marouane Fellaini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Donjecku je Darijo Srna odigrao svih 90 minuta za Šahtar, dok Eduardo nije ulazio u igru. United je i dalje na čelu ove skupine, ali samo bod manje ima Bayer, a tri Šahtar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=4a75be2d-353d-3d81-9bba-9bb5be232581&style=classic&width=435&height=755 skupina A Real Sociedad - Manchester United 0-0 Šahtar - Bayer Leverkusen 0-0

Redoslijed: 1. Manchester United 8, 2. Bayer Leverkusen 7, 3. Šahtar 5, 4. Real Sociedad 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

skupina B København - Galatasaray 1-0 (Braaten 6) Juventus - Real Madrid 2-2 (Vidal 42 - 11m, Llorente 65 / Ronaldo, 52, Bale 60)

Redoslijed: 1. Real Madrid 10, 2. Galatasaray 4, 3. København 4, 4. Juventus 3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

skupina C Olympiacos - Benfica 1-0 (Manolas 13) PSG - Anderlecht 1-1 (Ibrahimović 70 / De Teeuw 68)

Redoslijed: 1. PSG 10, 2. Olympiacos 7, 3. Benfica 4, 4. Anderlecht 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

skupina D Manchester City - CSKA Moskva 5-2 (Agüero 3, 20, Negredo 30, 51, 90+2 / Doumbia 45+1, 71-11m) Viktoria Plzen - Bayern 0-1 (Mandžukić 65)

Redoslijed: 1. Bayern 12, 2. Manchester City 9, 3. CSKA Moskva 3, 4. Viktoria Plzen 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo