JUVENTUS I PSG ODUŠEVILI: / Amerikanci uživali u ljepotici s pet golova, igrao i Mandžukić

Image
Foto: AFP

Juventus je u noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu na International Champions Cupa na Floridi slavio protiv PSG-a 3-2.

27.7.2017.
8:54
AFP
VOYO logo

Europski nogometni velikani pripremaju se za novu sezonu i trenutno se nalaze na turneji po SAD-u, gdje su u fokusu javnosti i tamošnjih medija. Iako nogomet kao sport i nije u SAD-u toliko popularan kao, primjerice, američki nogomet, nogometne zvijezde u fokusu su američke javnosti jer nemaju Amerikanci baš priliku često na svom tlu gledati najbolje svjetske klubove i nogometne zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa je tako susret Juvea i PSG-a itekako bio pod povećalom, a na kraju su Amerikanci ostali oduševljeni viđenim na Floridi. Jer, palo je pet golova. Juventus je poveo krajem prvog dijela golom ubojitog argentinskog napadača Higuaina, a izjednačio je Guedes u 53. minuti.

ZIDANE NIJE VJEROVAO ŠTO SE DOGAĐA: Manchester City osramotio Real Madrid za samo 45 minuta

Stara dama je vratila prednost krasnim golom Marchisija u 62. minuti, a deset minuta prije kraja Parižani se opet vraćaju preko Pastorea. Ipak, prvaku Italije pobjedu je donio svojim drugim pogotkom Marchisio s bijele točke u 89. minuti. Mario Mandžukić odigrao je prvih 45 minuta za Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo