JUVE ISKORISTIO REMIJE INTERA I NAPOLIJA: / Prvaci na bod od vodeće momčadi Serije A

Image

Protiv posljednjeplasiranog Beneventa, koji još nije osvojio niti jedan bod, Juventus je u nedjelju u 12. kolu talijanskog prvenstva slavio sa 2-1, iako su gosti vodili od 19.

5.11.2017.
17:54
VOYO logo

No, stvari su na svoje mjesto postavili Gonzalo Higuain (57) i Juan Cuadrado (65). Mario Mandžukić je za Juve igrao od 78. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, domaćin je poveo iako u uvodnom dijelu utakmice niti jednom nije igrao loptom u kaznenom prostoru prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Inter je na domaćem terenu protiv Torina odigrao 1-1. Gosti su poveli u 59. minuti golom Falquea. Inter, koji je većim dijelom susreta dominirao, do izjednačenja je stigao u 79. minuti. Perišić je dobro ubacio, a Icardi je spustio loptu do Edera, koji zabija za 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badeljeva Fiorentina izgubila je od Rome sa 2-4, a hrvatski reprezentativac igrao je za "viole" do 75. minute. Jedan pogodak za Romu zabio je grčki stoper Kostas Manolas, koji zbog kršenja "fair-playa" neće igrati za Grčku na prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za SP 2018. protiv Hrvatske 9. studenoga u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći Napoli je u gostima kod Chieva odigrao samo 0-0, a hrvatski veznjak Marko Rog ostao je na klupi za pričuve Napolija.

Susret Lazija i Udinesea odgođen je zbog jake kiše. Vodeći Napoli ima 32 boda, slijedi Juventus sa 31 bodom, a Inter ima 30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo