OTVOREN PRIJE TRI MJESECA

JUVE ĆE PJACU PREGLEDATI U OVOM ČUDU OD MEDICINSKOG KOMPLEKSA: Ovako nešto nema puno klubova

Marko Pjaca sutra bi u Torinu u suvremenom medicinskom kompleksu J-Medical trebao obaviti liječnički pregled nakon kojeg će potpisati ugovor s Juventusom.

Nakon Eura samo se priča o Marku Pjaci, nogometašu koji je na prvenstvu u Francuskoj oduševio svojim igrama u dresu reprezentacije Hrvatske. Juventus je bio najkonkretniji, najuporniji. Iskoristio je Pjacinu želju za igranjem Lige prvaka i uspio ga dogovorit.

JOŠ NIJE GOTOVO: Pred Markom Pjacom u Torinu još je jedan važan posao, tek onda će transfer biti zaključen

Dinamo bi trebao zaraditi 23 milijuna eura

Nakon što danas odigra svoju posljednju utakmicu za Dinamo, Pjaca bi se sutra trebao uputiti u Torino na liječnički pregled u Juventusu poslije kojega bi cijela situacija vezana uz njegov transfer trebala biti i zaključena. U tom bi poslu, najvećem ovoga ljeta za nekog hrvatskog nogometaša, Dinamo bi prema nekim izvještajima trebao bi zaraditi 23 milijuna eura.

Novi medicinski kompleks Juvea

Pjaca bi u petak trebao biti predstavljen navijačima Stare dame. No, ono što je interesantno u čitavoj ovoj priči oko formalnosti prije potpisa ugovora je medicinski kompleks Stare dame. Naime, Juventus je prije samo tri mjeseca otvorio svoj novi medicinski kompleks, a opremljen je najsuvremenijom opremom za dijagnostiku i liječenje sportskih ozljeda.

OPROŠTAJ MARKA PJACE: Dinamo preko Vardara lovi okršaje protiv – Dinama

Tako bi Pjaca sutrašnji lječnički trebao obavit u jednom od najsuvremenijih lječničkih centara u Europi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr