Jurčić zna zašto ljudi zvižde njegovom Dinamu!

2.8.2011.
15:15
VOYO logo

Ulaznice za Helsinki rasprodane su u jednom danu, karte su možda bile po jednu kunu, ali stadion će biti pun. Dan prije uzvrata u 3. pretkolu Lige prvaka, modri zadovoljno trljaju ruke zbog 2:1 pobjede iz prvog susreta, ali Kruno Jurčić poziva na oprez.

"HJK je momčad koja se godinama kreće po kvalifikacijama, stalno je negdje blizu i vrlo su neugodna momčad. Kažem, u Finskoj nam je bilo jako bitno dobiti utakmicu, ali i da momci shvate kako igramo protiv ekipe koja iziskuje maksimalan napor", izjavio je Jurčić na konferenciji za novinare u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Helsinki igra jako instinktivan nogomet i u završnicu ulaze s pet-šest igrača pa očekujem da će tako igrati i u Maksimiru. Jako vole igrati nogomet, napadaju i mislim da ne mogu oni nešto mijenjati. Bilo bi neinteligentno kada bismo jako otvoreno ušli u utakmicu. Druga stvar, HJK se jako dobro snalazi u 'haklerskom' nogometu i ja sam trener koji voli kontrolirani nogomet tako da ćemo mi pokušati što više kontrolirati utakmicu iako je to u Maksimiru teško raditi".

Dinamu se u prva dva kola HNL-a na Maksimiru zviždalo, baš zbog tog Jurčićevog kontroliranog nogometa. Trener je to objasnio ovako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada mi uđemo u kontrolu lopte, odigramo nekoliko puta okolo onda slijede zvižduci s tribina koji nas tjeraju naprijed, no puno smo već pričali s igračima o tome i znamo što nam je činiti".

Fatos Beqiraj je najavio puno bolji nastup Dinama nego u Finskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da će nam biti lakše igrati na prirodnoj travi nego umjetnoj i naravno da je i to utjecalo na našu izvedbu u Finskoj. Kažem, bit će nam puno lakše doma i vjerujem u puno bolju utakmicu nego što smo odigrali u Finskoj ".

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107310130006 arti-201107300320006 arti-201107270760006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo