Jurčić za samo jedan dan riješio misteriozni problem

'Razgovarao sam poslije s našim liječnikom, kaže kako bih morao na pregled da vidimo uzrok', rekao je Kruno Jurčić koji se poslije utakmice sa Zagrebom nije pojavio na konferenciji za novinare.

7.11.2011.
8:39
VOYO logo

Nakon utakmice sa Zagrebom, Krunoslav Jurčić poslao je svog pomoćnika Tomislava Rukavinu kako bi odgovarao na pitanja novinara jer non, navodno, nije mogao. No, misteriozni gubitak glasa riješen je za samo jedan dan.

"Nije mi bilo baš svejedno. Čak na ovoj utakmici nisam galamio i, kad sam htio nešto viknuti, jednostavno sam ostao bez glasa. Razgovarao sam poslije s našim liječnikom, kaže kako bih morao na pregled da vidimo uzrok. Jer, to bi mi se moglo ponavljati", pravdao se strateg Modrih i istaknuo kako je zadovoljan posljednjom utakmicom koju su odigrali njegovi izabranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igramo dobar nogomet, ali onda je problem opet ta realizacija. Vježbamo je, tražim samopouzdanje, možda napravimo i kakvu doselekciju. Pokušavam utjecati na to da zabijamo golove, ali moja uloga u tome ne može biti velika, mogu utjecati na način igre, količinu trčanja, ali na realizaciju vrlo malo", istaknuo je Kruno.

A sve se na početku susreta činilo sjajno, već u osmoj minuti Krstanović je asistirao za Beqiraja koji je zabio. A onda je stigla serija promašaja, nakon kojih je Kruno, nažalost, izgubio glasnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo