Poruka trenera: 'Ružno je to reći za Mandžukića'

Nogometaši Bayerna upisali su u 10. kolu Bundeslige devetu pobjedu ove sezone. S 3:0 je Heynckesova momčad lakoćom prošla gostovanje kod Hamburga.

4.11.2012.
12:06
VOYO logo

Recimo da je Bayern u posljednje vrijeme imao iznimno loša iskustva kada su u pitanju gostovanja kod Hamburga. Na tom stadionu nije pobijedio u posljednjih pet prvenstvenih dvoboja (dvije pobjede Hamburga i tri remija), a Bavarci su posljednji put na sjeveru Njemačke slavili 2006. godine!

Ovaj put je bilo drugačije, te je golom Schweinsteigera krajem prvog dijela i s brza dva pogotka u nastavku (Müller i Kroos) Bayern lako slomio klub sa sjevera Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić, najbolji strijelac kluba i cijele lige (osam pogodaka), nije ovom prilikom sudjelovao ni kod jednog pogotka, no za njega je trener Jupp Heynckes rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su odigrali odlično. Ovo je bila momčadska predstava, savršeni primjer toga. Primjerice, Mandžukić uopće nije odigrao lošu utakmicu. Ružno je to reći samo zato jer nije zabio pogodak. On je odradio ogroman posao u defenzivnom smislu. Golemi posao", rekao je trener Heynckes i dodao:

"Svaki je od nogometaša imao nešto zbog čega bih ga mogao hvaliti. Stvarno smo igrali na visokoj razini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo