AUTOR HAT-TRICKA

JUNAK OGLEDA U SKADRU: Mandžukić ima poruku za sve koji sumnjaju u njega

Osporavali su ga i gurali na klupu za pričuvne igrače zbog golgeterske krize u koju je upao. Juventusov nogometaš i napadač hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić u četvrtak je svima zatvorio usta.

Hat-trickom ostvarenim već do 35. minute kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo u kojoj je Hrvatska gostovala u Skadru i rezultatski uništila Kosovo sa 6-0, Madžukić je dokazao da se na njega može računati i svima odgovorio ondje gdje se to jedino broji – na travnjaku. Posao su pogocima zgotovili Mitrović, Perišić i Nikola Kalinić.

“Ključno je što smo od početka ozbiljno ušli u utakmicu. Znali smo da neće biti lako, ali pokazali smo da smo ozbiljni, što rezultat na kraju najbolje dokazuje”, kratko je sažeo Mandžukić odrađeno u Skadru, a potom se osvrnuo i na svoje pogotke, odnosno kritičare.

MANDŽUKIĆ SE PROBUDIO: Juventusov napadač prekinuo nevjerojatno dug golgeterski post. I to na kakav način!

HRVATSKA RAPSODIJA U SKADRU! Vatreni pregazili Kosovo sa 6-0, Mandžukić zabio hat – trick

“Nikada ne sumnjam u sebe, a što se mojih golova tiče, najvažnije je da Hrvatska pobijedila”, poručio je.

Prije tri pogotka u mreži Kosova, Mandžukić je posljednji put u službenoj utakmici za Hrvatsku zabio u 1-1 remiju protiv Italije. Ta se utakmica igrala 12. lipnja prošle godine u sklopu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo.

Povratak na Net.hr