JUNAK VATRENIH IZ KIJEVA NIJE SRETAN ŽDRIJEBOM ZA SVJETSKO PRVENSTVO: / 'Nisam siguran je li moglo gore od ovoga'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Uh, teška, jako teška skupina.

1.12.2017.
22:31
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kramarić, čiji su golovi u Kijevu protiv Ukrajine i odveli Hrvatsku u dodatne kvalifikacije, a dogodilo se to u premijeri Zlatka Dalića na klupi Vatrenih, komentirao je ždrijeb za nogometni portal Goal pri čemu i istaknuo:

Image
HRVATSKA DOZNALA PROTIVNIKE: /

Vatreni u skupini D s Argentinom, Islandom i Nigerijom

Image
HRVATSKA DOZNALA PROTIVNIKE: /

Vatreni u skupini D s Argentinom, Islandom i Nigerijom

"Žao mi je što smo dobili Nigeriju , daleko najjačeg suparnika iz tog četvrtog pota, tu smo stvarno mogli bolje proći. Znamo kakve su afričke reprezentacije, znaju biti taktički neuredne i to moramo znati iskoristiti. Sjetite se, na zadnjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu smo igrali protiv Kameruna , bili smo disciplinirani i to je ispalo prilično dobro. Ali, ta prva utakmica s Nigerijom će nam biti strašno važna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Nigerije slijedi poslastica - Argentina.

"Oni me na neki nači podsjećaju na nas. Mučili su se kroz kvalifikacije, dosta dvoboja odigrali u nekom relaksirajućem ritmu, a onda kada je trebalo - bili su pravi. I sada će svakome biti velika prijetnja u Rusiji. Argentina ima Lionela Messija, igrača koji je u svakom trenutku spreman riješiti utakmicu, napraviti probleme baš svakome. Argentina i na ovom natjecanju želi velike stvari. U Brazilu su poraženi u finalu, sada vjerojatno žele i korak više. To će sigurno biti zanimljiva i atraktivna utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicom protiv Islanda Hrvatska završava natjecanje u skupini D, za nadati se je potom i plasmanom u osminu finala.

"Dobro se znamo, tu neće biti nikakvih tajni. U svakom slučaju volio bih da u taj zadnji susret uđemo s bodovnom prednošću u odnosu na Islanđane, ako se oni moraju otvoriti i napasti nas, tu ćemo mi biti u velikoj prednosti", siguran je Kramarić koji je potom ponudio zaključak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajte, mi stvarno imamo sjajne igrače, pojedince po najboljim svjetskim klubovima i stvarno smo jaki. Svi vjerujemo u sebe, znamo da možemo puno. Ponavljam, skupina nije lagana, ali mi ćemo biti spremni. Najvažnije je da Svjetsko prvenstvo otvorimo pobjedom nad Nigerijom, sve će onda biti puno lakše."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo